VERKOOP STACARAVAN IN KOKSIJDE

Meer info en voorwaarden hierbij.Uiterste datum voor bod is 25 juni met bijgevoegd formulier en volgens beschreven procedure ...

Verkoop van een wooncaravan gelegen
in het CDSCA vakantiecentrum te Koksijde

De CDSCA gaat over tot de verkoop van een caravan liggende in het vakantiecentrum van de CDSCA te Koksijde (R. Vandammestraat 7 te 8670 KOKSIJDE).
Het is ten zeerste afgeraden deze na de aankoop te verplaatsen. Dit zal heel waarschijnlijk een nefaste invloed hebben op de stevigheid van de constructie. In het geval dat de caravan blijft staan (OPGELET !!! Enkel mogelijk voor de begunstigde van de CDSCA !!! ) dient een jaarlijkse huurprijs te worden betaald aan de CDSCA. Deze bedraagt voor het seizoen 2020-2021 (pro rata voor juli 2020 tot en met maart 2021) nog 974,25 €. Dit dient samen met de aankoopprijs betaald te worden. Vanaf het seizoen 2021-2022 dient u via het invullen van een bestelbon een reservering van de plaats indienen waarna u een factuur krijgt.

Indien er geen reservering is of indien de huurprijs van de standplaats niet met de aankoopprijs werd betaald dient de caravan te worden verwijderd na de aankoop en ten laatste op 10/07/2020.

Eigenschappen van de caravan:

  • Wooncaravan van meer dan 5 jaar oud.
  • Merk: ATLAS
  • Model: HERITAGE 30 '
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Kleur: Beige / bruin
  • Huidige locatie op de camping: ref. Nr.024

Er is slechts 1 bezoekdag om de caravan te komen bezichtigen en dat is op vrijdag 19 juni 2020 om 11u. Om die dag toegang te hebben tot het centrum dient u de contactpersoon ter plaatse per e-mail te informeren: Mr. Pascal MARTEEL (pascal.marteel@ocasc.be)
Om een geldig aanbod te doen dient dit formulier ten laatste op donderdag 25 juni 2020 volledig ingevuld IN HET BEZIT te zijn van het vakantiecentrum.
Het aanbod dient te worden verstuurd naar het adres R. Vandammestraat 7 te 8670 KOKSIJDE dan wel persoonlijk te worden afgegeven op dit adres waarna u een ontvangstbewijs vraagt. Een derde mogelijkheid is het mailen van het aanbod naar het emailadres pascal.marteel@cdsca.be. Wij raden u aan uw bod per mail op te sturen.
De offerte met de beste prijs zal worden gekozen. Nadien wordt u zo snel mogelijk, vermoedelijk op vrijdag 26 juni 2020, geïnformeerd. Na het versturen van deze communicatie door de CDSCA dient de koper het bedrag van het bod (en het bedrag van de huur van de standplaats voor het seizoen 2020-2021 indien van toepassing) binnen de 5 werkdagen na deze kennisgeving te storten op het rekeningnummer dat u nog zal worden gecommuniceerd.
De CDSCA doet deze verkoop enkel op uitzonderlijke basis, er wordt geen garantie gegeven bij de aankoop van de caravan. De koper heeft de mogelijkheid om op de hierboven vermelde bezoekdag kennis te nemen nomen van de staat van het goed en de kans de binnen- en buitenkant te analyseren. Deze worden dan ook aanvaard door de koper.